Újabb kinevezés az ÁAK-nál

Az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. üzemeltetési igazgatói posztját Duma Viktor tölti be július 29-étől - közölte az ÁAK pénteken.

A tájékoztatás szerint Duma Viktor közutas pályafutását 25 éve kezdte a korábbi autópálya-társaságnál. Dolgozott a Közlekedési Minisztériumban, a Pest Megyei Állami Közútkezelő Kht.-nál és a Magyar Közút Nzrt.-nél különböző vezetői munkakörökben.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-nél feladatait az üzemeltetési igazgatóra vonatkozó feltételeknek megfelelően végzi, a Magyar Közútnál fennálló feladatai megtartása mellett - áll a közleményben.

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. csütörtökön közölte, hogy Börzsei Tibort nevezte ki az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. vezérigazgatójának.

A tulajdonosi jogok gyakorlásával megbízott MFB július 22-én tájékoztatott arról, hogy közös megegyezéssel távozott posztjáról Bakó Attila, az ÁAK előző vezérigazgatója, illetve Horváth Róbertnek, az ÁAK korábbi üzemeltetési igazgatójának is megszűnt a munkaviszonya, szintén közös megegyezéssel.

forrás: mfor.hu