Elemi díjköteles útszakaszok meghatározásának felülvizsgálata

A Secret Control stratégiai partnere az MFKE megállapodott a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal a kedvezőtlenül meghatározott díjköteles útdíjszakaszok kapcsán. Kérjük olvassa el figyelmesen a hírt, és a megadott e-mail címen küldjék el észrevételeiket.
(utdijfizetes.hu szerkesztőség)

A Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal (NFM) kötött stratégiai megállapodásnak köszönhetően lehetőségünk van ajánlásokat tenni a kedvezőtlenül meghatározott díjköteles útszakaszok felülvizsgálatával kapcsolatban.

Kérjük, hogy az eutdijelemiszakaszok@mkfe.hu e-mail címre küldjék el, amennyiben tudomásuk van olyan telephelyről, fel- illetve lerakóhelyről, melynek megközelítése kizárólag egy indokolatlanul magas díjköteles szakaszjegy teljes megváltásával lehetséges. Továbbá kérjük azt is, jelezzék, amennyiben nem autópályás, különösen hosszú (több kilométeres) elemi útszakaszok több részre történő felbontása indokolt lenne!

Észrevételeiket pontos címmel (a főútvonal száma, település, amennyiben lehetséges km-szelvényszám) együtt 2013. július 30-ig küldjék meg az eutdijelemiszakaszok@mkfe.hu e-mail címre!

forrás: mkfe.hu